Yhdistys

Border Agility Team (BAT) on vuonna 2006 perustettu agilityseura. Yhdistyksen kotipaikka on Vantaa. BAT Ry on sitoutunut noudattamaan Suomen Agilityliiton ‘Hyvä koiranpito agilityssä’ – ohjeita. Yhdistyksen tarkoituksena on agilityurheilun edistäminen harrastus-, kilpailu- ja huippu-urheilumuotona sekä yhteistyön ylläpitäminen alan yhdistysten ja yhteisöjen kanssa. Agilitykoulutusta tarjotaan jäsenille viikottain. BAT tunnetaan aktiivisuudesta ja hyvästä yhteishengestään. Seura järjestää useita virallisia kilpailuja vuosittain ja osallistuu myös muihin tapahtumiin.

Avoin jäsenhakemus

Tarjolla upeat treeniolosuhteet ympäri vuoden!

Talvikaudella treenaamme Agria Eläinvakuutus Areenalla, kesäkaudella käytössämme on kolme kivituhkakenttää Ojangon Koiraurheilukeskuksen alueella.

Laita avoin hakemus mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme!

BATin jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus ostaa vapaatreenikortti ja/tai irtotunteja Agria Eläinvakuutus Areenalle omistajahintaan.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@bat-ry.fi, ja kerro hakemuksessa ainakin:

• itsestäsi
  • kuinka kauan olet harrastanut agilitya
  • mahdolliset saavutuksesi agilityssä
  • koirasi rotu, ikä ja agilitytausta