Yhdistys

Border Agility Team (BAT) on vuonna 2006 perustettu agilityseura. Yhdistyksen kotipaikka on Vantaa. BAT Ry on sitoutunut noudattamaan Suomen Agilityliiton ‘Hyvä koiranpito agilityssä’ – ohjeita. Yhdistyksen tarkoituksena on agilityurheilun edistäminen harrastus-, kilpailu- ja huippu-urheilumuotona sekä yhteistyön ylläpitäminen alan yhdistysten ja yhteisöjen kanssa. Agilitykoulutusta tarjotaan jäsenille viikottain. BAT tunnetaan aktiivisuudesta ja hyvästä yhteishengestään. Seura järjestää useita virallisia kilpailuja vuosittain ja osallistuu myös muihin tapahtumiin.

Avoin jäsenhakemus

BAT tunnetaan aktiivisena agilityseura, jossa on hyvä yhteishenki.  Talvikaudella treenaamme Agria Eläinvakuutus Areenalla, kesäkaudellamme käytössä on kaksi kivituhkakenttää ja yksi tekonurmikenttä Ojangon Koiraurheilukeskuksen alueella. Tämän lisäksi BATin jäsenillä on mahdollisuus ostaa vapatreenikortti ja /tai irtotunteja Agria Eläinvakuutus Areenalle omistajahintaan. BAT on toinen Ojangon koiraurheilukeskuksen omistajajäsenistä.

Mikäli olet kiinnostunut BATin toiminnasta, laitathan avoimen jäsenhakemuksen osoitteeseen jasenasiat@bat-ry.fi ja kerro mielellään videon muodossa hakemuksessasi ainakin

• kuinka kauan olet harrastanut agilitya, mahdolliset saavutuksesi agilityssä ja mitkä ovat agilityyn liittyvät tavoitteesi niin lyhyellä kuin pidemmällä tähtäimellä
  • koirasi rotu, ikä ja agilitytausta
  • oletko kiinnostunut tällä hetkellä ryhmäpaikasta, vai pelkästä vapaatreenaamis- ja tuurausmahdollisuudesta
  • miten suhtaudut talkootoimintaan ja minkälaisesta talkootoiminnasta olet kiinnostunut

Liitäthän oheen videon sinusta ja koirastasi agilityn parissa. Kerrothan hakemuksessasi myös, mikäli joku BATin jäsenistä voi suositella sinua seuran jäseneksi.

Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa BATin hallituksen kokouksessa, jonka päivämäärän saat vastauksena sähköpostiisi.