Tietoa kilpailuista

 • Starttien hinnat: 
  • Hallikisoissa 14 €/startti ja BAT:ia edustaville 12 €/startti.
  • Ulkokisoissa 12 €/startti ja BAT:ia edustaville 10 €/startti.
  • Ei alennuksia useammasta startista.

Maksut Border Agility Team ry:n tilille

IBAN: FI93 1506 3000 1004 96
BIC: NDEAFIHH
Viitenumero: 1410

Maksuvälineinä käyvät myös:

 • Smartum kaikilla maksutavoilla
 • Sporttipassi
 • Tyky-kuntoseteli ja Tyky-online (viivakoodi ilmoitettava kisailmoittautumisen lisätiedot-kohdassa)
 • Edenred-setelit / Edenred-Duo
 • Ticket Duo ja TicketDuo -mobiilimaksu

Ohjeistus Edenred Duo /Ticket Duo/Tyky-Online maksuvälineille:
Täppää ilmolomakkeeseen lahjakortti-kohtaan ruksi ja kirjoita summa mitä käytät Edenrediltä/Ticketiltä/Tyky-Onlinelta. Lisäksi viestikenttään tieto että maksu tapahtuu Edenredillä/Ticketillä, Tyky-Online käyttäjä lisää myös viivakoodin. Mikäli käytät myös rahaa maksuvälineenä (eli Edenred/Ticket/Tyky-online+raha) niin rahasumma ja arkistointitunnus (niinkuin normaalisti) sekä edellä mainitut tiedot.

Edenred/Ticket Duon käyttäjät: Kisapaikalla ilmo ottaa sinut ja kortin mukaansa ja käytte yhdessä kuittaamassa iZettlellä maksun kortilta.
Tyky-Onlinen käyttäjät: Rahastonhoitaja on tehnyt veloituksen ennen kisoja, jolloin erillistä tositetta ei tarvita.

Buffassa käy maksuvälineenä myös pankkikortti!


BAT:in viralliset kilpailut ja kisailmoittautumiset löytyvät Suomen Agilityliiton kisakalenterista.

Kokoluokan määrittäminen kilpailun yhteydessä

Mikäli koirasi kilpailee ensimmäistä kertaa ja se pitää mitata kilpailupaikalla, TAI se on ollut rajatapaus ja tarvitsee vielä mittaustuloksen, ilmoittaudu mahdollisimman pian. Mittaukset pitää huomioida kilpailuaikataulussa, joten ilmoittautuminen mittaukseen päättyy samaan aikaan kun kisailmoittautuminen. Mittauksen aikataulu lukee kisakirjeessä. Vain etukäteen mittaukseen ilmoitetut koirat mitataan.
1.7.2019 alkaen kilpailupaikalla tapahtuviin mittauksiin pitää ilmoittautua etukäteen alla olevan linkin kautta. Ensimmäisestä mittauksesta peritään 10 €:n maksu, joka tilitetään Agilityliitolle.
Ilmoittautuminen mittaukseen kilpailun yhteydessä tästä

HUOM!
Koirat, jotka ovat kilpailleet ennen 1.7.2019 ja eivät ole saaneet lopullista mittaustodistusta 1.7.2019 mennessä, eivät voi kisata, ennen kuin koira on saanut lopullisen mittaustodistuksen erillisestä mittaustilaisuudesta.
Koirat, joilla on 1.1.2018 jälkeen hankittu väliaikainen mittaustodistus lasketaan ensimmäisen väliaikaisen mittaustuloksen saaneeksi ja 12 kk määräaika käynnistyy toisesta mittaustuloksesta. Maksu 10 € peritään toisen mittauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti koirakko voi hakea lopullisen mittaustodistuksen erillisestä mittaustilaisuudesta.
Ensimmäisen mittauksen jälkeen rajatapaus koirakon tulee kerätä mittaustulokset peräkkäisistä kilpailuista (max.5 peräkkäistä kilpailua 12 kk:n aikana), mikäli se on tuomarin puolesta mahdollista. Rajoitus: sama tuomari voi mitata koiran vain yhden kerran.
Koiran mittaukseen ilmoittaja vastaa koiran mittauskelpoisuudesta.
Käy tutustumassa Agilityliiton Kokoluokan määrittämisen toimintaohje D.10
Lisätietoja: kilpailut@bat-ry.fi

Ohjeistus kisamaksun palautuksen hakemiseksi

Kilpailuista poisjäänti: Ilmoitathan kilpailuista poisjääntisi viimeistään kisapäivän aamuna tekstiviestinä vastaavalle koetoimitsijalle numeroon 046-9573062 tai edellisenä iltana: kilpailut@bat-ry.fi. Kisapäivänä vastaava koetoimitsija vastaa puheluihin.

Ilmoittautumismaksu palautetaan koiran tai ohjaajan sairastuessa tai jos koiralla alkaa kiima. Sairastumisesta tai loukkaantumisesta tulee toimittaa selvitys kilpailuun osallistumisen peruuntumisesta lähettämällä Palautusselvityskaavake ja liitteeksi lääkärintodistus. Kennelyskään sairastuneen koiran osallistumismaksu palautetaan kahden täysi-ikäisen todistajan allekirjoittamaa lomaketta vastaan. Kiiman alkamisesta lomakkeeseen tarvitaan kahden täysi-ikäisen allekirjoittama todistus.

Puutteellisia tai myöhässä toimitettuja lomakkeita ei käsitellä.